Enda mer «Mass Effect 2»
0

Enda mer «Mass Effect 2»

des 24 Spill.no  

Forventingene er høye til neste kapittel i Biowares episke romsaga, «Mass Effect 2». Spillets slippdato nærmer seg med stormskritt og det er mange som sitter på kanten av stolen i spenning. Den siste måneden har det kommet et mangfold med trailere til spillet. Bioware gir seg fortsatt ikke, og selv julerushet klarer ikke å stoppe Bioware fra å gi ut enda 2 trailere til «Mass Effect 2».

Den første traileren, som kan ses under, er en utvidet versjon av den tidligere viste «Blur»-traileren. En «CG»-basert trailer som gir oss en liten introduksjon til noen av spillets karakterer. Traileren har blitt utvidet med en skikkelig actionspekket kampscene på slutten. Denne må ses!

Den andre traileren gir oss et innblikk i «infiltrator»-klassen. Ganske likt som tidligere viste trailere, forteller en av spillets designere om klassens rolle og hva vi kan forvente av forandringer. Det mest notatverdige er nok klassens nye ferdighet, som vil la spillerne bli usynlige for fiendene. Kanskje ikke en uvanlig ferdighet for rollespill, men det er første gang vi får se det i et «Mass Effect»-spill.


«Mass Effect 2» har slippdato 29. januar 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.