Episk actioneventyr
0

Episk actioneventyr

mar 16 Spill.no  

STOCKHOLM (SPILL.NO): Med særdeles god medieomtale knyttes det store forventinger når «God of War III» i morgen er å finne i butikkene. I den forbindelse tok Spill.no turen til Stockholm for å ta en prat med skaperne bak det brutale «Hack n Slash»-spillet. 

De amerikanske utviklerne Adam Puhl og Chris O’Neill fra Santa Monica Studios virket noe trette, men stolte i det de møtte pressen.   

(Se intervjuet nederst i saken)

– «God of War III» vil være slutten på trilogien og tar for seg Kratos og Titanenes kamp mot de olympiske guder. Det vil sannsynligvis være et av de mest episke actioneventyret du noensinne kommer til å spille, sa Adam Puhl i det han gliste lurt.

Selv med vår egen omtale av spillet var vi allikevel nysgjerrig på hva utviklerne selv mente var nytt, og ikke minst forbedret, i «God of War III». Spillets ledende designer for kampsekvenser, Adam Puhl tenkte seg litt om før han svarte:

– Hva vi har gjort er å selvfølgelig forbedre detaljene. Karaktermodellen av Kratos er en av de beste jeg har sett i et spill. På design har vi også endret synsvinkelen på mange av våre brutale «Kill Sequences», som blant annet vil kunne by på opplevelsen av å se Kratos drepe fra et førstepersonens perspektiv.

Chris O’Neill (t.h) som har strevet hardt for å få til episke og levende titanene i spillet, så ut til å være enig med sin kollega før han ville tilføye:

– Personlig mener jeg at våpnene føles bedre og har mer variasjon i hvordan de fungerer. Detaljene i landskapet er også forbedret og smart satt sammen, i tillegg til gåter og kamper som ikke føles meningsløse eller påtatte.

Se intervjuet av Adam Puhl og Chris O’Neill her:

«God of War III» lanseres i morgen og kommer eksklusivt til PlayStation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.