Er Alan Wake 2 på vei?
0

Er Alan Wake 2 på vei?

aug 16 Alexander Lund  

Gamereactor har begynt å spekulere i det siste om at Alan Wake 2 faktisk kan være under utvikling hos Remedy, med Epic Games som utgiver. Det kan tyde på at spillet kan ha kommet i full produksjon og kanskje snart være klart for en offisiell avsløring

Den finske utvikleren delte nylig sine økonomiske resultater for de første seks månedene av 2021, og spesielt en ting fikk noen til å sperre opp øynene.

 «Remedy’s AAA game project with Epic Games has moved into full production».

Hva dette prosjektet er forteller Remedy selvfølgelig ingenting om, men ryktebørsen går selvsagt. Det første Alan Wake spillet kom ut allerede i 2010 til glimrende anmeldelser, og endte i en slags meta-cliffhanger som gjorde at fansen ville ha mer. Siden den gang har oppfølger ryktene gått het, særlig etter at noen referanser til Alan Wake ble funnet i Remedy sitt andre toppspill, Control.

Hva slags spill det er Epic og Remedy mekker på finner vi nok ut om ikke så altfor lenge, så inntil da er det bare å smøre seg med tålmodighet. 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill