Er dette Just Cause 3?
0

Er dette Just Cause 3?

feb 28 Spill.no  

Avalanche Studios-sjef Christofer Sundberg har vært på Twitter for å legge igjen et bilde som minner mistenkelig om Just Cause 3, melder Eurogamer.

Mad Max eller Just Cause?

Bildet viser en kar som enten er på vei ut av, eller inn i, eller i ferd med å feste seg til, et fly, ikke ulikt det vi er vant med å se i sandkasseserien Just Cause. Sammen med bildet, fulgte følgende melding:

– Er det en fugl? Er det et fly?  #yearoftheavalanche #avalanchestudios @ Avalanche Studios

Vi aner ikke hva Year of the Avalanche er, men det høres ikke helt usannsynlig ut at det kan være tittelen, eller i det minste arbeidstittelen, på det Stockholm-baserte studioets kommende prosjekt. Tidligere har det ryktes at det er et Mad Max-spil, men det er nok mer nærliggende å gjette på at bildene stammer fra et nytt Just Cause-spill.

Instagram også

For et par uker siden slapp Sundberg et annet bilde på Instagram, som viser samme hovedperson som i bildet over, men på en motorsykkel denne gangen. Og i beste Indiana Jones-stil, er han i ferd med å kvitte seg med motorsykkelens opprinnelige eier på en både effektiv og brutal måte. Også dette bildet var merket med hashtaggen #Year of the Avalanche. 

Det er over halvannen år siden Avalanche sist slapp et spill, Renegade Ops, så uansett hva det er studioet leker seg med nå, er det stor sjanse for at prosjektet er godt på vei i utviklingen. Neste generasjon, kanskje?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.