Får musikk fra Linkin Park
0

Får musikk fra Linkin Park

jul 28 Spill.no  

Electronic Arts håper å igjen ta opp kampen om FPS-kronen med «Medal of Honor» senere i år og når en av deres største konkurrenter, Activision, får super-rapperen Eminem til å gjeste lydsporet på «Call of Duty: Black Ops», må de jo selvfølgelig også ta initiativ på musikkfronten. Electronic Arts annonserte nemlig, i går, at rockebandet Linkin Park vil stå for noe av musikken til «Medal of Honor». Det er da snakk om sangen «The Catalyst», som vil være den ledende singelen fra deres kommende album «A Thousand Suns». Derimot stopper det heller ikke der for i tillegg til å være med på å lansere sangen, har Electronic Arts også latt Linkin Parks Joe Hahn regissere en eksklusiv trailer til spillet. Joe Hahn har mye erfaring som regissør for en rekke musikkvideoer og har blant annet jobbet med effektproduksjon for tv-serien «X-Files». Det er med andre ord ikke hvem som helst som skal lage en trailer til det kommende «Medal of Honor».

 

Traileren skal lanseres den 1. august og vil selvfølgelig være basert rundt «The Catalyst»-sangen. Electronic Arts sier at traileren vil være en unik blanding av ekte bilder samt spillet i aksjon, så det kan bli spennende å se hvordan sluttproduktet blir. Sammen med annonseringen ble det også sluppet en liten smakebit på den kommende sangen samt litt video av spillet i aksjon, denne kan ses under.

 

Se flere bilder fra «Medal of Honor» på neste side.

 

«Medal of Honor» har slippdato 14. oktober 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Medal of Honor» har slippdato 15. oktober 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.