Utsatt til neste år
0

Utsatt til neste år

jul 29 Spill.no  

Zipper Interactives «SOCOM»-serie har lenge vært en av de mest elskede seriene på Sonys konsoller. Derimot var det mange fans som ble svært skuffet «SOCOM: Confrontation» traff markedet i 2008. Det var riktignok Slant Six Games, tidligere kjente for «SOCOM: Tactical Strike» og «SOCOM: Fire Team Bravo 3» på Playstation Portable, som sto for utviklingen av spillet. Det var derfor en gledesnyhet for mange fans da det ble annonsert at Zipper Interactive igjen skulle stå bak roret i det kommende «SOCOM 4: U.S. Navy Seals» og det skulle allerede stå klart til høsten 2010. Nå skal det derimot vise seg at de ikke helt har nådd målet. Sony og Zipper Interactive annonsert nemlig i går at «SOCOM 4: U.S. Navy Seals» har blitt satt tilbake til en 2011-utgivelse. Selv postet Zipper Interactive dette på den offisielle siden til spillet.

Selv om vi helt klart er bevisst på at dere har sett fremover til å spille «SOCOM 4» i år, vil vi heller ikke ta noen snarveier. Isteden har vi lyst til å levere det beste og mest innlevende «SOCOM»-spillet vi har mulighet til og vi skal bruke den ekstra tiden til å gjøre nettopp det.

Se flere bilder fra «SOCOM 4: U.S. Navy Seals» på neste side.

«SOCOM 4: U.S. Navy Seals» har altså nå antydet slippdato en gang i løpet av 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.