Intens strategi
0

Intens strategi

jul 29 Spill.no  

Alle som har et vist forhold til strategispill bør ha hørt om The Creative Assemblys «Total War»-serie. For helt siden det første spillet kom i 2000, har The Creative Assembly, gang på gang, blitt tildelt utallige priser for både realistisk gjengiving, spillbarhet og musikkbruk. Serien har beveget seg gjennom mange ikoniske perioder og verdensmakter, men det var i 1400-tallets Japan at det hele startet. Derfor er det nok mange fans som er begeistret over at det ti år gamle spillet, som startet en av de mest kritikerroste strategispillseriene noen sinne, endelig får en oppfølger. «Shogun 2: Total War» tar oss igjen tilbake til Japan, denne gangen på 1500-tallet, og vil være fokusert rundt ettervirkningene av den ti år lange Onin-krigen. Ved å gi spillerne valget av ni forskjellige krigsherrer med forskjellige styrker, svakheter og politiske agendaer samt integrere både lokal og nasjonal-politiske spillmekanikker, håper The Creative Assembly å skape en mer personlig investert handling.

 

Selv om «Shogun 2: Total War» tar The Creative Assembly tilbake til sine røtter, vil fokuset fortsatt være å forbedre seriens formel. Blant annet har de investert mye tid i å utvikle en ny kampmotor til spillet, som lover å gi enda mer realistiske og intense kamper til spillerne. Det er nettopp denne motoren de prøver å vise frem med den første traileren fra spillet, som kan ses under.

 

Se flere bilder fra «Shogun 2: Total War» på neste side.

 

«Shogun 2: Total War» har antydet slippdato en gang i løpet av 2011. Spillet kommer kun til PC.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.