Enda en episk trailer
0

Enda en episk trailer

jul 30 Spill.no  

Det finnes liten tvil om at «Halo»-serien er en av de største spillseriene i dagens marked. Serien har noen enorme salgstall å vise til og fortsetter å være en av de mest spilte titlene gjennom Xbox Live. Utviklerne bak serien, Bungie, har nå et ønske om å bevege seg bort fra serien og «Halo: Reach» vil derfor være selskapets siste «Halo»-tittel. Det vil ikke derimot si at de vil la «Halo: Reach» gå i glemmeboka, tvert imot. Det er vel bare naturlig at de vil avslutte deres kapitel av serien med et gigantisk brak.

 

Spillet skal være satt til planeten «Reach» og omhandler hendelsene like før det første «Halo»-spillet fra 2002 (2001 i Nord-Amerika). Denne gangen er det spesialsoldatene i «Noble Team» som er i fokus og spillerne vil ta rollen som den nyeste rekrutten, så langt bare kjent som Noble-6. Denne uken kom det en ny trailer til spillet, som kan ses under.

 

Se flere bilder fra «Halo: Reach» på neste side.

 

«Halo: Reach» har slippdato 14. september 2010. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.