0

Fått med deg alt fra The Witcher?

jul 28 Alexander Lund  

Nå begynner det virkelig å nærme seg for Netflix sin storsatsning The Witcher.

I forrige uke ble den første traileren visst frem på Comic-con i San Diego, og vi begynner å få noen inntrykk over hva vi kan vente oss av Henry Cavill som Geralt.

Vel, det viktigste først, ja, Netflix har bekreftet at det blir en scene fra et badekar. Øverste ansvarlige for serien, Lauren Schmidt Hissrich fortalte nylig et panel at det vil være en scene hvor en av karakterene har et badebad. Hvem dette er sa hun derimot ingenting om. Videre kan vi vente oss at serien vil bli like mørk som i bøkene og videospillene.

Serien tar mest trolig for seg det samme utgangspunktet som i boken The Last Wish. Ciri er svært sentral i traileren, hvor Geralt må finne henne mens Nilfgaard er i full gang med sin invasjon av de nordlige kongerikene. Vår anti-helt ser ut til å være på et svært mørkt sted i serien og må kjempe mot både ytre og indre demoner, noen ganger samtidig.

Witcher vil bli tilgjengelig på Netflix i slutten av 2019. 

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill