Fem nye «Kinect»-titler!
0

Fem nye «Kinect»-titler!

sep 17 Spill.no  

Den store japanske spillmessa Tokyo Game Show er i gang, og Microsoft bruker anledningen til å annonsere nye spill til sitt nye bevegelsessystem «Kinect». Flere japanske utviklere har det siste døgnet annonsert eksklusive spill til Xbox 360 og «Kinect».

Project Draco

Det japanske spillstudioet Grounding har fått med seg mannen bak «Panzer Dragoon»-serien, og de jobber med nok et spill der man skal fly en drage. Spillet har fått tittelen «Project Draco», og via «Kinect»-kontrolleren må du oppdra og kommunisere med dragen din for å lære ham nye ferdigheter som du så kan bruke i luftkamper. Spillet vil også ha en flerspillerdel der du kan fly med og mot andre spillere over Xbox Live.

Steel Battalion: Heavy Armor

Capcom og From Software samarbeider om å videreføre kultserien «Steel Battalion». Det første spillet i serien ble opprinnelig lansert på Xbox 360, med en vanvittig diger kontroller full av spaker, knapper og brytere. Kun 130 eksemplarer av originalspillet finnes i Norge.

I «Steel Battalion: Heavy Armor» er den digre kontrolleren byttet ut med «Kinect». Spillet foregår i 2082, i en verden rammet av krig. Som pilot av en såkalt «vertikal tank» (Mech) må du kjempe for å vinne tilbake New York fra fienden.

Se annonseringstraileren her:

Artikkelen fortsetter på neste side!

Haunt

Utvikleren Masaya Matsuura er kanskje ikke like kjent som Hideo Kojima, men han står bak et par fantastisk kreative spill, deriblant Playstation-spillene «Parappa the Rapper» og «Vib Ribbon». Hans nyeste spill er «Haunt», som foregår i et spøkelseshus med skumle vesener og farlige feller.

Codename D

Suda51 (ja, han heter faktisk det) står bak spill som «Killer7» og «No More Heroes», og dukket også opp på Microsofts pressekonferanse for å presentere et av de mest ambisiøse spillene vi har sett på «Kinect», nemlig «Codename D». Her skal man slåss for livet i et tivoli som er invadert av merkelige vesener.

Se lanseringstraileren for spillet her (fra GameTrailers):

Rise of Nightmares

Sega har også kastet seg på «Kinect»-bølgen, og annonserte «Rise of Nightmares». Alt vi vet om spillet er at det skal være skummelt, og vi har ikke annet enn en logo å vise frem:

Se flere bilder av spillene på neste side!

Haunt

Steel Battalion: Heavy Armor

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.