Firmware 3.61 fryser konsollene
0

Firmware 3.61 fryser konsollene

mai 19 Spill.no  

De siste dagene har det blitt rapportert tilfeller av Playstation 3-konsoller som har blitt overhetet og slått seg av under spilling av krimspillet L.A. Noire. Utvikler Rockstar mener det er Sonys siste sikkerhetsoppdatering som ligger til grunn.

Ikke bare L.A. Noire

L.A. Noire, som ble sluppet 17. mai i store deler av verden, var det første spillet som ble knyttet til feilen, men nå hevder Rockstar at det også gjelder andre spill.

– Tidlige rapporter ser ut til å være at å oppdatere til firmware 3.61 vil få PlayStation-konsollene til å overhetes. Det har forekommet flere rapporter om dette for flere spill nå, og alle forteller at PS3-ene skrur seg av, eller at man får såkalt “Red Lighting” etter å ha installert [Sonys sikkerhetsoppdatering] 3.61, hevder Rockstar i et svar på brukerklagene.

Ifølge utvikleren kan man risikere at PS3-konsollene skrur seg av for en halvtime til opp til to timer før de virker igjen, og de hevder å ha fått bekreftet at feilen gjelder ved spilling av titler fra både Rockstar og andre utviklere.

– Vi fortsetter å teste L.A. Noire på alle firmware-versjonene for å isolere problemene og se hva som kan bli gjort, avslutter Rockstar.

OPPDATERING (takk, Jurge92): Rockstars opprinnelige svar er nå byttet ut med en guide med generelle tips for å isolere problemet, og en oppfordring om å kontakte Rockstar med resultatet. Også Xbox 360-eiere blir oppfordret til å melde fra om eventuelle problemer. Les mer HER.

OPPDATERING II: I en felles uttalelse sier når Sony og Rockstar at det verken er systemoppdateringen eller spillet som ligger til grunn for at et knippe Playstation 3-konsoller blir for varme. Etterforskningen fortsetter selvsagt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.