Følg Microsoft live her!
0

Følg Microsoft live her!

jun 04 Spill.no  

Oppdatering: Pressekonferansen er over. Gikk du glipp av moroa? Se sendingen HER!

Se liveoverføring av Microsofts årlige E3-pressekonferanse her i saken kl 18:30 i kveld.

Amerikansk aften

Det er duket for Electronic Entertainment Expo 2012, og tradisjonen tro sparkes verdens største spillmesse i gang med pressekonferanser fra de største produsentene og utgiverne. Her presenteres stort sett en haug med nyheter og mer eller mindre bevarte hemmeligheter for offentligheten, og om det er planer om nye konsoller, kan du være sikker på at det er her du får høre om det først.

Først ut i år er Xbox 360-produsent Microsoft. På teknologifronten har selskapet allerede forsikret oss om at det ikke blir noen ny konsoll på podiet i år, så Xbox 720 må nok dessverre vente til neste år. I stedet forventes annonseringer av ytterligere prisreduksjoner, og nye tjenesteleverandører av film, musikk og andre medier som gjør Xbox 360 til «mer enn en spillkonsoll». En ny streamingtjeneste i Spotify/WiMP-gata ryktes også.

På spillfronten er selvsagt Forza Dimensions, Fable Journey, Halo 4 og det nye Gears of War selvskrevne, og det er ikke utenkelig at vi får se spillbart materiale fra spillet. Selv om Microsoft selv ikke har altfor mange spill på plakaten fremover, har de likevel en del tidseksklusiviteter, og vi forventer at de kommer til å i det minste vise frem både Skyrim: Dawnguard og en skikkelig presentasjon av Call of Duty: Black Ops 2. I tillegg satser vi selvsagt på en haug med saftige annonseringer.

Se liveoverføring her

Pressekonferansen starter kl 18:30 i ettermiddag, og skal etter planen vare to timer. Spill.no er på pletten i Los Angeles, og vi kommer selvsagt tilbake med inntrykk og en rekke nyheter rundt annonseringer og videoer etter at pressekonferansen er over. Sendingen kan også følges over Xbox Live via en egen app i Xbox-dashboardet (kun gull-abonnement), over Facebook, og på mobilen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.