Følg Sonys presentasjon her!
0

Følg Sonys presentasjon her!

jun 04 Spill.no  

Oppdatering: Pressekonferansen er over. Gikk du glipp av moroa? Se sendingen HER!

Se liveoverføring av Sonys årlige E3-pressekonferanse her i saken kl 03:00 i natt.

Bakoverkompatibel PS3?

Microsoft sparker kanskje i gang E3, men for Playstation-fansen kommer dagens høydepunkt litt senere på kvelden – på natten, faktisk. Akkurat som Microsoft, har Sony lovet å holde tett om sin arvtaker til denne konsollgenerasjonen, så vi regner med at det først og fremst blir snakk om spill og tjenester for Playstation 3 og Playstation Vita i denne omgangen.

På spillfronten er det selvsagt God of War IV og The Last of Us som står i sentrum, og skal vi ta entusiasmen rundt annonseringen av PlayStation All-Star Battle Royale som en indikasjon, får nok også dette en oppvisning på pressekonferansen. Vi regner selvsagt med å få se David Cages nyskapning, som foreløpig har blitt holdt noenlunde hemmelig, og det er nok ikke helt bak mål å forvente annonseringen av en ny cloud-basert tjeneste, som ifølge ryktene vil åpne for full bakoverkompatibilitet, ved at Playstation 3-eiere skal kunne streame både første- og tredjeparts Playstation 2-spill direkte. Vi krysser fingrene.

Se pressekonferansen live her

Pressekonferansen starter kl 03:00 norsk tid, og kan også følges via Sonys egen hjemmeside.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.