Forbered deg på rask zombieaction i World War Z
0

Forbered deg på rask zombieaction i World War Z

mai 29 Anders Lønning  

Spill basert på filmer har den siste tiden stortsett blitt relegert til mobil og ipad, men det er ikke tilfelle for det kommende spillet fra Paramount og Saber Interactive. World War Z, som er basert på filmen ved samme navn, tilbyr fire spiller co-op action i forfatter Max Brooks versjon av zombie apokalypsen.

Nå har Saber Interactive sluppet en ny trailer, som viser frem en byene man kan besøke i spillet. Moskva ser ikke overraskende passelig kaldt og dystert ut, og vi får se at spillerne gjør seg klar til en kommende bølge av zombier, med å sette opp forsvar som piggtrågjerder og fastmonterte maskingevær.

En av kjennetegnene til zombiene fra boka og filmen spillet er basert på er at de i motsetning til zombiene fra George A. Romero sine verk, Resident Evil, The Walking Dead og mange andre er lynraske, og dermed utgjør en langt mer aggressiv trussel.

Tidligere har vi hørt at  World War Z skal ha et stort fokus på historiene til de overlevende og hvordan de fortsetter kampen mod de vandøde, noe traileren viser klare tegn til. I traileren virker det som russerne ser på utslettingen av de vandøde som et slags hellig korstog, med klare patriotiske undertoner. Spillets handling skal angivelig også ta oss med til New York og Jerusalem.

World War Z har foreløpig ingen lanseringsdato, men det er planlagt at det skal lanseres på Ps4, Xbox One og PC når den tid kommer

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.