Snart kommer Resident Evil: Infinite Darkness
0

Snart kommer Resident Evil: Infinite Darkness

mai 19 Alexander Lund  

Tidligere var det annonsert at den legendariske videospill serien Resident Evil skulle bli Netflix-serie. Nå har strømgiganten lettet litt på sløret og lagt ut den første traileren.

Igjen er det heltene fra Resident Evil 2, Claire Redfield og Leon Kennedy som skal spille hovedrollene i mini-serien som vil være CGI animert.

Allerede i traileren kan vi se Leon befinne seg midt i dramaet da mystiske zombier invaderer Det Hvite Hus. Claire på den andre siden begynner å etterforske en mystisk konspirasjon som har røtter helt tilbake til det orginale spillet.

Dette er ikke første gang Resident Evil har gått til det store lerretet. Både en filmserie bestående av 7 kapitler, med Milla Jovovich i hovedrollen, og tre CGI filmer har blitt utgitt i løpet av de 23 årene siden første spill kom ut. Nå gleder vi oss til et nytt kapittel i den snart veldig tunge historien om menneskehetens kamp mot zombier og andre monstre.

Resident Evil: Infinte Darkness er tigljengelig på Netflix fra 8.Juli.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill