Fra «Alan Wake» til dødsbiler
0

Fra «Alan Wake» til dødsbiler

jan 12 Spill.no  

I fjor lanserte finske Remedy det etterlengtede skrekkspillet «Alan Wake». Spillet fikk litt blandet mottakelse, og får mest sannsynlig ikke noen oppfølger. I går annonserte nemlig Remedy at de jobber med noe helt annet.

Retro-klassiker

I mars lanserer de nemlig en ny og oppusset utgave av det aller første spillet de lagde: «Death Rally» fra 1996. «Death Rally» var et farlig spennende racingspill sett ovenfra, der man kunne bygge ut bilen sin med våpen for å delta i livsfarlige løp mot andre biler. En gratisversjon av spillet tilpasset moderne Windows-maskiner ble sluppet i 2009.

Den nye utgaven av «Death Rally» er laget for iOs-plattformene iPhone og iPad, og vil komme med et helt nytt kontrollsystem. Hvorvidt Duke Nukem, som var en spillbar sjåfør i det originale spillet, vil gjøre et comeback i denne nye versjonen, er ikke annonsert ennå.

Se traileren til nye «Death Rally» her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.