Går du for gull-Zelda?
0

Går du for gull-Zelda?

aug 31 Spill.no  

Er du en av mange som venter i spenning på det neste kapittelet i Zelda-serien som skal lanseres 18. november i år? Da blir du kanskje ikke mindre fristet av at Nintendo nå har annonsert en egen gullversjon av spillet med ekstrautstyr.

Håndkontroller og musikk

I gullutgaven av spillet – som trykkes i begrenset opplag – får du ikke bare med Links nyeste eventyr, du får også en gullfarget Wii Motion Plus-kontroller med på kjøpet. Som kjent benytter spillet seg av den nye og mer presise håndkontrolleren til Nintendo Wii. Du trenger enten en Motion Plus-kontroller eller Motion Plus-tilbehøret festet til en gammel kontroller.

Gullfarget kontroller er ikke nok, Nintendo feirer også 25-års-jubileet til Link og Zelda, og byr også på en lyd-CD med utvalgte høydepunkter fra nye og gamle Zelda-spill, innspilt av et symfoniorkester.

Prislappen på denne spesialutgaven er ikke klar ennå, men vi tipper den vil ende på rundt 900 kroner.

Frister det med gullkontroller og CD? Går du for denne eller den vanlige versjonen av spillet? Diskusjonen tar vi i kommentarfeltet under.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.