Gears of War 5s lansering kan ha lekket, sammen med coveret
0

Gears of War 5s lansering kan ha lekket, sammen med coveret

Gears of War 5 er det neste kapittelet i et av Xbox sine flaggskipserier, og det er knyttet mye spenning rundt årets lansering. Nå har spillet dukket opp på en taiwansk liste over aldersmerking på spill, hvor de ikke bare la med et bilde av spillets cover, men også skrev ned en potensiell lanseringsdato, som nettstedet i ettertid har fjernet.

LEKKET: Skjermdump fra det taiwanske nettstedet.

Ny protagonist

Det kan hende Gears of War 5 oppleves som et lite fokus-skifte fra de tidligere spillene, der Marcus Fenix var hovedkarakter i den originale trilogien, med hans egen sønn James Fenix til å ta over roret i Gears of War 4. Nå kan vi se på coveret at Kait Diaz mest sannsynlig vil være hovedpersonen i denne historien, men vi kan nok forvente action fra Fenix også.

Kommer i September

I følge det Taiwanske nettstedet skal lanseringsdatoen trolig være 10. september, noe som virker troverdig da Gears of War tidligere ble lansert noe før de aller største høsttitlene, for å unngå for mye konkurranse. Datoen har vel og merket blitt fjernet ett avsløringen, siden datoen ikke er offentliggjort enda. Her kan du ta en bedre titt på coveret til spillet.

 

GEARS 5: Kait Diaz vil trolig være protagonisten i Gears of War 5.

 

Gleder du deg til Gears of War 5?

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 28 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og plattformer. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash Bandicoot, Uncharted og Guitar Hero.