God of War: Ascension-regissør går over til Crytek
0

God of War: Ascension-regissør går over til Crytek

des 03 Spill.no  

For rundt en måned siden kunne Todd Papy, best kjent for sitt arbeid som spillregissør for PS3-spillet God of War: Ascension, avsløre at hans tid i Santa Monica Studios er over. På den tiden kunne Papy kun avsløre at han var på flyttefot til Tyskland, og nå er grunnen blitt sluppet ut for offentligheten.

Papy har nemlig gått over til de tysk-tyrkiske grafikk-mesterne i Crytek, og ifølge blant annet hans Twitter-bio arbeider han nå ilag med Crytek på et nytt prosjekt. Hva i all verden det er Crytek driver med nå for tiden er dog ikke lett å si, og alt Papy kan avsløre selv er at prosjektet er hittil uannonsert.

Crytek har på sin side vært opptatt med Xbox One-eksklusiven Ryse: Son of Rome i opptakten til Xbox Ones lansering. Det har nylig versert rykter om at en oppfølger, kjent under tittelen Ryse: Knights of England, er på vei, men dette har ikke blitt bekreftet av Crytek selv.

Det mest åpenbare alternativet er dog selvfølgelig et nytt tillegg til den populære Crysis-serien. Studioet har tidligere uttrykt et ønske om å bringe serien videre i en fjerde tittel, og med tanke på at de nå har tatt et steg vekk fra maskingæverene og romvesnene, er det ikke usannsynlig at de i neste omgang velger å gå tilbake til kjente trakter.

Kilde: VG247.com

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.