Godt nyttår!
0

Godt nyttår!

des 31 Spill.no  

2013 tikker mot slutten og ønsker om noen timer det nye året velkommen. Det har vært et svært godt spillår med nye konsoller og vellykkede stortitler som Bioshock Infinite, The Last of Us og Grand Theft Auto V, som vi skal komme tilbake til i en oppsummeringsartikkel om noen dager, i tillegg til at det har vært et svært begivenhetsrikt år for siden vår.

Etter om lag et halvt år i kjent tilstand bestemte vi oss for å gå over til en mer community-sentrert modell, og den svært anerkjente Jon Cato Lorentzen forlot med det redaktørstolen. Dermed fikk den daværende skribenten Alexander Lange og eks-moderatoren Aslak Hauglid oppgaven å styre det redaksjonelle innholdet på siden med rykende ferske skribenter og dedikerte brukere i ryggen.

Vi ble da Norges største spillredaksjon som kun besto av deltidsarbeidere og frivillige, og at vi av mange fortsatt regnes som en konkurrent til giganter som Gamer.no, Gamereactor og Pressfire er både en ære og en utfordring. Ved siden av å jobbe så hardt vi kan søker vi med det hele tiden måter å forbedre oss på, og i dag vil vi gjerne høre fra dere lesere hva vi kan gjøre bedre i året som kommer. Er du fornøyd med utviklingen? Oppfyller vi dine forventninger? Hva kan vi gjøre bedre, mer av og mindre av i fremtiden?

Skriv hva enn du mener i kommentarfeltet – vi leser alt som dukker opp.

Godt nyttår, og på gjensyn i 2014! 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.