Grammy til Playstation 3-spill?
0

Grammy til Playstation 3-spill?

des 06 Spill.no  

Den årlige amerikanske Grammy-prisutdelingen, som deler ut priser til musikk i ulike kategorier, har nominert et Playstation 3-spill i kategorien beste lydspor for visuelt medie.

Kunstnerisk spill

Det er musikken til det nedlastbare kunstneriske spillet Journey fra Thatgamecompany som har blitt hedret med en nominasjon. Musikken er komponert av amerikanske Austin Wintory, som i tillegg til å ha laget musikk i flere spill også har komponert musikk til over 25 filmer.

Journey-musikken skal konkurrere mot filmmusikken til Tintin, The Artist, The Dark Knight Rises, The Girl with the Dragon Tattoo og Hugo under prisutdelingen som finner sted i starten av 2013.

Det er forøvrig ikke første gang spillmusikk blir nominert til Grammy. I fjor vant låten Baba Yetu fra Civilization IV en pris.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.