Gran Turismo 5 med fire ganger bedre grafikk?
0

Gran Turismo 5 med fire ganger bedre grafikk?

okt 19 Spill.no  

Sony har satt opp en demonstrasjon av Gran Turismo 5 i sitt hovedkvarter i Japan som kjører med en sterkt forbedret oppløsning i grafikken. Mens den maksimale oppløsningen for spill på Playstation 3 er 1920 x 1080 piksler, kjører spesialversjonen i Japan med en oppløsning på hele 3840 x 2160 piksler.

Fire PS3-konsoller

Det er Eurogamer som skriver om spesialversjonen av spillet, som først ble oppdaget av en forumbruker på spillforumet NeoGaf. Ifølge Eurogamer må det hele fire Playstation 3-konsoller til for å kjøre spesialversjonen av Gran Turismo med så høy oppløsning.

Ettersom maksimal oppløsning på dagens TV-apparater er 1920×1080 piksler, vil det nok bli en stund før vi kan oppleve så skarp grafikk i vår egen stue, så inntil videre må du nok bestille billett til Tokyo om du er interessert i å spille den ultimate versjonen av Gran Turismo.

Her kan du se et videoklipp av Sonys spesialversjon av Gran Turismo som er spillbar i Sonys hovedkvarter i Japan:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.