Gratis pokémon i desember
0

Gratis pokémon i desember

nov 30 Spill.no  

Fra 3. til 31. desember kan eiere av Pokémon Black og Pokémon White laste ned Victini, som er hovedperson i de kommende Pokémon-filmene.

Gratismon

Victini figurerer i begge de kommende Pokemon-filmene Pokémon the Movie: Black – Victini and Reshiram og Pokémon the Movie: White – Victini and Zekrom, og for å understreke hvor sentral han er, blir han nå tilgjengelig for nedlasting for alle DS-eiere som har enten Pokémon White eller Black. Han har en rekke eksklusive angrep i repertoaret, og dukker opp som nivå 50.

For å laste ned Victini trenger du en hvilken som helst modell av Nintendo DS, inkludert 3DS, og enten Pokémon Black eller White. Hvis du har flere enn 11 Wonder Cards i spillet, må du slette ett. Fremgangsmåten er som følger:

1. Start opp spillet. Velg Mystery Gift i oppstartsmenyen, deretter Recieve Gift, så Get via Nintendo WFC, og avslutt med Yes.

2. Du får et Wonder Card du kan løse inn hos nærmeste Pokémon Center.

3. Sørg for at du har minst én ledig plass i laget ditt. Snakk med karen til venstre for døra inne i senteret, og han gir deg Victini.

4. Lagre spillet ditt. Ikke glem det. Det er en dårlig ide å glemme å lagre spillet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.