Drager i revers
0

Drager i revers

des 01 Spill.no  

Bethesda slapp endelig en patch som skulle fikse en del feil i The Elder Scrolls V: Skyrim denne uken. Blant annet forbedret de problemet med korrupte lagringsfiler på Playstation 3 og nedskalering av teksturer på Xbox 360. Men nå viser det seg at den nye patchen kommer med et par nye irriterende feil i spillet.

Baklengsdrager

En av de mer bisarre bieffektene av den nye patchen er at flere spillere nå har observert drager som flyr baklengs. Det går vist fortsatt an å bekjempe dem, men det ser ganske merkelig ut når drager flyr med rumpa først over himmelen.

En langt mer kritisk feil er at flere har rapportert at de ikke lenger får noen resistance-effekter av utstyr og trylledrikker. Et av nøkkelelementene for alle som brygger trylledrikker eller lager magisk utstyr er at man kan legge inn magi som beskytter karakteren mot f.eks. elektrisitet, ild, kulde, gift, og så videre. Iføler Eurogamer har spillere rapportert at reistance fra både perks, utstyr og rasebonuser ikke lenger ser ut til å gi noen beskyttelseseffekt i spillet.

Dermed ser det ut til at det venter nye overtidstimer på spillutviklerne i Bethesda.

Hvis du har opplevd drager som flyr baklengs eller at du har mistet resistance-effekter i Skyrim etter å ha oppgradert til nyeste patch, si gjerne i fra i kommentarfeltet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.