Vinn festivalpass til Øya 2012!
0

Vinn festivalpass til Øya 2012!

des 01 Spill.no  

Årets julekalender på Spill.no er i gang, og vi åpner med en knallpremie for alle som er interessert i musikk. Bak dagens luke kan du nemlig vinne et festivalpass til neste års Øyafestival.

Store band

Øyafestivalen er en av Norges største musikkfestivaler, og går av stabelen 7. – 11. august i 2012. I år spilte artister som Pulp, Kanye West, Kaizer’s Orchestra, Veronica Maggio, Aphex Twin, Wiz Khalifa, Kvelertak, Lykke Li og Håkan Hellström. De første artistene er annonsert til neste års festival, deriblant Ane Brun, Yelawolf, Sudan Dudan, The Devil’s Blood, The Good the Bad and the Zugly og Jonas Alaska, og mange flere artister vil bli annonsert i dagene som kommer.

Vi gir altså bort ett festivalpass til årets festival bak dagens kalenderluke. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålet under.

For mer informasjon, eller billetter til festivalen som er i salg fra og med i dag, bør du besøke Øyafestivalens hjemmeside.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.