GTA V er utsatt
0

GTA V er utsatt

jan 31 Spill.no  

I et presseskriv fra utgiver Take Two Interactive forteller Rockstar at det etterlengtede gangsterspillet Grand Theft Auto V blir utsatt til høsten.

Trenger mer tid

Ifølge skrivet, kan vi vente oss spillet i hyllene først den 17. september i år, og flyttes dermed til høsthalvåret, i stedet for våren som opprinnelig var planlagt. Det er behovet for mer tid til å fullføre spillet som legges til grunn for utsettelsen.

En eventuell PC-utgave av spillet blir imidertid ikke nevnt, og det poengteres at lanseringsdatoen, som for øvrig blir lik over hele verden, kun gjelder for Xbox 360 og Playstation 3. Kanskje det frister å se traileren en gang til mens vi venter?

Se trailer

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av Take Two for Xbox 360 og Playstation 3. Spillet lanseres 17. september 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.