GTA V får «interessant» DLC
0

GTA V får «interessant» DLC

nov 01 Spill.no  

Sjef for Grand Theft Auto V-utgiver Take Two Interactive Strauss Zelnick lover “interessant” nedlastbart ekstramaterialet i fremtiden, melder Videogamer.

Interessant

Det kommer ikke akkurat som noen bombe, men Rockstar har altså tenkt å gi ut ekstrapakker til Grand Theft Auto V. Det bekreftet Zelnick nylig under et investormøte med Take Two.

– Jeg tror du trygt kan belage deg på at Rockstar, som ledet an med nedlastbart materiale til Grand Theft Auto IV, jeg tror du har all grunn til å tro, kun på grunn av hvor grensesprengende spillet er, i tillegg til flerspillerdelen, at det kommer til å bli mye interessante greier. Men jeg overlater til Rockstar å annonsere det, uttalte Zelnick.

Kanskje ikke den mest sammenhengende uttalelsen i spillhistorien, men den inneholder de viktigste elementene: Sammenligningen med GTA IV, som hadde to helt fantastiske tilleggspakker, hint om egne utbygginger av flerspillerdelen, og ordet “mye”. Høres bra ut for oss.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av Take Two Interactive. Spillet lanseres en gang til våren neste år, på Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.