GTA V får Mafia-hjelp
0

GTA V får Mafia-hjelp

mar 06 Spill.no  

Nettsiden VG247 har snakket med en anonym kilde som hevder at tsjekkiske 2K Czech har hjulpet Rockstar med Grand Theft Auto V-utviklingen det siste året.

Animasjonshjelp

Ifølge VG247 dreier det seg hovedsaklig om animasjonshjelp til mellomsekvenser. 2K Czech står som kjent bak det sterkt filminspirerte Mafia 2, og har ifølge kilden til VG247 hjulpet til med animasjoner både i mellomsekvenser og spillbare sekvenser.

VG247 skriver videre at dette samarbeidet skal virke begge veier, og at 2K Czech vil motta rådgivning og hjelp til utviklingen av Mafia III, som ifølge den anonyme kilden nå er inne i full utvikling etter et år med konsept- og spillmotorarbeid.

Kilden/ryktesprederen til VG247 hinter til og med om at Mafia III kan bli en lanseringstittel til den neste Xbox-konsollen, på bakgrunn av at 2K vistnok har vært på en Microsoft-samling der den nye konsollen ble presentert for utviklere.

2K ønsker ikke å kommentere disse ryktene ovenfor VG247.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.