GTA V-sekt får nettside
0

GTA V-sekt får nettside

aug 01 Spill.no  

Rockstar Games har oppdatert den Grand Theft Auto V-relaterte nettsiden Epsilon Program, og opprettet en ny Twitter-konto.

Kraff og kifflom

Epsilon Program er som kjent den største religiøse kulten i den fiktive GTA-byen San Andreas, og kommer tydeligvis til å spille en rolle også i Grand Theft Auto V. Kulten tror blant annet at Jorden er 157 år gammel, og at fødselsmerker kan bety at man stammer fra romvesenet Kraff. 

Epsilon Program på radio i GTA: San Andreas

 Spillet fikk skuffende nok ingen dato under Take-Twos investormøte i går kveld, men i stedet har Rockstar altså opprettet Twitter-konto for Epsilon Program, samt oppdatert nettsiden deres. Det er da noe. Kifflom!

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar Games og utgis av Take-Two, sannsynligvis for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Ingen lanseringsdato er foreløpig kjent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.