GTA:SA-maraton hele helgen
0

GTA:SA-maraton hele helgen

jan 28 Spill.no  

I helgen 27-29 januar pløyer Spillegal-gjengen, med Filip Mauricio “Justin Case” Fløgstad i spissen, gjennom Grand Theft Auto: San Andreas.

Gangstermaraton

Det er ikke første gang Spillegal-folket arrangerer spillmaraton, men det er alltid et høydepunkt. De har tidligere arrangert for eksempel Halloween-spesial, Zelda-maraton og Resident Evil-utgaver, og nå har turen kommet til superklassikeren Grand Theft Auto: San Andreas, som skal fullføres i løpet av helgen. Ingen enkel sak, men våre venner ser ut til å ha ferdighetene og erfaringen på plass.

Hvis du har lyst til å overvære gjennomspillingen, som foregår ved at et knippe spillere cruiser seg gjennom San Andreas mens de diskuterer vær, vind og GTA, kan du klikke deg inn på streame-siden og se det live! Eller du kan besøke diskusjonstråden for nærmere opplysninger. 

Spillmaratonet Straight Outta Tøyen arrangeres av medlemmer fra spillforumet Spillegal.no, og varer ut helgen 27-29. januar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.