Nytt Mario i full 2D for 2013
0

Nytt Mario i full 2D for 2013

jan 27 Spill.no  

Nintendo har annonsert et nytt Mario-spill 2D for Nintendo 3DS.

Full 2D

Nintendos 3DS-konsoll hadde kanskje ikke det mest elegante inntoget på spillmarkedet, men etter en småpinlig nedprising og påfølgende trøstepakker til kundene sine har det omsider løsnet. Og det ser ut til at også spillbiblioteket skal få seg en real oppsving i tiden som kommer.

Nylig kunne Nintendo-sjef Satoru Iwata proklamere et gledelig budskap for Mario-fansen.

– Vi planlegger å lansere et helt nytt sideveis Super Mario-spill i 2D som en fokustittel for Nintendo 3DS for neste finansår, uttalte Iwata.

Nintendos finansår for 2013 begynner 1. april i år og strekker seg til 31. mars neste år. Innenfor disse datoene kan vi altså vente oss et helt nytt Mario i klassisk form. Dette i tillegg til ytterligere tre Mario-relaterte titler: Luigi’s Mansion 2, Mario Tennis og Paper Mario. I tillegg lovet han at Nintendo skal fokusere mer på det vestlige markedet når det kommer til spillsatsingen fremover, og at en rekke tredjepartsutviklere venter på å få annonsert titlene sine for det kommende finansåret.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.