Har du savnet Bully?
0

Har du savnet Bully?

des 19 Spill.no  

Nettstedet Polygon har avdekket oppføringer for en haug med Rockstar-klassikere for lansering på PS3 i den amerikanske aldersgrensedatabasen ESRB. Tre av dem er allerede ute på amerikansk PS Store.

Gamle slagere

De tre er gamle favoritter som Bully, som ble gitt ut som Canis Canem Edit da det først kom ut i Europa, Red Dead Redemption-forgjengeren Red Dead Revolver og gateracing-spillet Midnight Club 3: DUB Edition Remix. Bully ble relansert for Xbox 360 og Nintendo Wii for noen år siden, men det er første gang det dukker opp på PS3.

Bully

Red Dead Revolver


Midnight Club 3: DUB Edition Remix

Ifølge ESRB er det flere spill i vente, da også listen inkluderer spill som Grand Theft Auto: Vice City Stories, Midnight Club: Street Racing og Midnight Club II. Se listen her.

Hvorvidt spillene dukker opp også på europeisk PS Store med det aller første er foreløpig uklart, men vi krysser naturligvis fingre og tær for et gjensyn med hardhausen Jimmy og Bullworth Academy så raskt som mullig.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.