THQ er konkurs
0

THQ er konkurs

des 20 Spill.no  

Spillutgiver THQ oppga i går at de er konkurs, melder Eurogamer. De nye eierne garanterer imidlertid for at driften vil fortsette som før.

Fortsetter som før

En imponerende redningsaksjon via Humble Bundle var ikke nok, og THQ-ledelsen måtte i går innse at årets kleineste førjulsgave var et faktum. For oss forbrukere betyr det imidlertid ikke de helt store endringene,

Det er Clearlake Capital Group som har kjøpt opp restene av THQ, for en totalsum på 60 millioner dollar, eller rundt 335 millioner norske kroner. Det innebærer selskapets fire studioer og spill som er under utvikling, som Metro: Last Light, Company of Heroes 2, South Park – The Stick of Truth og et Saints Rowi-spill som opprinnelig gikk under navnet Enter the Dominatrix.

– Vi har mye utrolig, kreativt talent her i THQ. Vi gleder oss til å slå oss sammen med erfarne investorer for en ny start, og fortsetter å benytte våre merkevarer til å utvikle høykvalitets fokustitler, kreative nye serier og styre etterspørsel gjennom både tradisjonelle og digitale kanaler, heter det i en offisiell uttalelse fra THQ-sjef Jason Rubin.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.