Håvet inn over tre milliarder på 24 timer
0

Håvet inn over tre milliarder på 24 timer

nov 16 Spill.no  

Krigsspillet Call of Duty: Black Ops II har blitt omsatt for over 500 millioner dollar, eller omtrent tre millarder kroner, i løpet av det første salgsdøgnet, melder Activision.

Storeslem

Frem til tirsdag var det Microsofts mastodont Halo 4 som satt på årsbeste, med 220 millioner dollar i omsetning i løpet av de første 24 timene i salg. Slett ikke verst for et konsolleksklusivt spill, men når Activisions flaggskipserie Call of Duty havner i hyllene, er det bare å legge seg flat. Black Ops II mer enn doblet Halo 4-tallene, og er dermed årets definitivt største lanseringsprodukt, uansett underholdningskategori, og slår alle rekorder for serien så langt. Det er fjerde år på rad at Activision gjentar denne bragden, og det er ingen tvil om at salget sørger for å pynte ytterligere på den allerede imponerende omsetningen fra utgiveren.

Call of Duty har blitt mer enn bare et produkt folk kjøper, det er en merkevare man investerer i. Og hver november gjør vi mer enn bare å lansere et spill, vi setter i gang et årlig, uoffisielt men verdensdekkende fenomen med Call of Duty-sesongen, uttaler sjef i Activision Publishin Eric Hirshberg.

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres i tillegg på Wii U den 30. november. Les anmeldelse av spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.