Heavy Rain-skaperen med nytt PS3-spill på E3?
0

Heavy Rain-skaperen med nytt PS3-spill på E3?

mai 29 Spill.no  

Neste uke braker det løs i Los Angeles. Årets største spillmesse, E3, skal fortelle oss alt om hva Nintendo, Sony og Microsoft planlegger ut året. Et ferskt rykte fra CVG hevder at Heavy Rain-skaper David Cage vil presentere sitt nye spill under årets pressekonferanse fra Sony.

Kara?

Ifølge en seniorutvikler fra Quantic Dream som CVG har snakket med jobber studioet med to uannonserte spillprosjekter for Sony, men det er uvisst hvilket format det er snakk om ennå. Studiosjef David Cage er mest kjent for sine ambisiøse eventyrspill, og da spesielt Heavy Rain som ble lansert på Playstation 3 for to år siden.

CVG hevder at David Cage kommer til å innta scenen under Sonys pressekonferanse for å presentere et av disse to spillene de jobber på.

Nylig presenterte Cage en svært interessant teknologidemo som skulle demonstrere hva grafikkmotoren i hans neste spill kunne få til, den kan du se her:

Blir Kara-demoen et fullverdig spill? Får vi et Heavy Rain 2? Eller jobber David Cage med noe helt annet? Om du sitter oppe natt til onsdag neste uke får du svaret. Eller så kan du bare følge med her på Spill.no, vi drar til Los Angeles for å dekke alt sammen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.