Helghast er tilbake på PS4
0

Helghast er tilbake på PS4

feb 21 Spill.no  

Det fjerde spillet i Killzone-serien, Shadow Fall, blir lanseringstittel for Sonys nyannonserte PlayStation 4-konsoll.

Kloke av skade

En av spillseriene som virkelig har fått fotfeste i Sonys spillunivers er Killzone, og det var derfor ikke fryktelig overraskende å se nederlandske Guerilla Games innta scenen på Sony-pressekonferansen i natt for å annonsere sitt neste spill i serien. Det var imidlertid gledelig å se at de hadde lært av PlayStation 3-avsløringen fra E3 2006, og faktisk viste ekte gameplay-grafikk denne gangen.

Les alt om PlayStation 4-avsløringen her

Presentasjonen følger hovedpersonen gjennom et strengt bevoktet område, og de mange sikkerhetssjekkene ga noen svake assosiasjoner til begynnelsen av Half-Life 2. Dette endrer seg imidlertid raskt, da en Helghast-bombe går av, og de maskekledde slemmingene dukker opp og begynner å ta livet av folk. 

Se video

Se bilder fra Killzone: Shadow Fall på neste side!

Killzone: Shadow Fall utvikles av Guerilla Games og utgis av Sony Computer Entertainment eksklusivt for PlayStation 4. Spillet lanseres i år.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.