Her er hvordan du låser opp alle figurene i Super Smash Bros. Ultimate
0

Her er hvordan du låser opp alle figurene i Super Smash Bros. Ultimate

des 11 Anders Lønning  

«ALLE ER HER» utbasunerte Nintendo, og slo seg på brystet da de annonserte hvor vannvittig enormt figurgalleriet i Super Smash Bros. Ultimate skulle bli. Men de som har fulgt med i timen har nok fått med seg at man likevel starter spillet med tilgang til bare 8 av de 76 tilgjengelige figurene.

Vi har lest litt rundt på internett, og funnet hvordan du raskest kan få låst opp alle figurene.

Slik spillet er satt sammen er hvilken figur du låser opp til en hver tid relativt tilfeldig. Men det finnes noen metoder for hvordan du kan få fart på prosessen, og styre den i retningen av de figurene du ønsker å låse opp.

Det finnes tre måter man kan låse opp figurer i Smash Bros. Ultimate:

  • Spille historiemodusen: World of Light. Hver gang du låser opp en figur i World of Light blir den figuren også tilgjengelig i de andre modusene. Ettersom World of Light er strukturert som det er, er dette den eneste måten å hundre prosent vite hvilken figur du kommer til å låse opp.
  • Spille Classic Mode: Hver gang du spiller gjennom Classic Mode vil du bli møtt med “New Challenger”-skjermen som utfordrer deg til å slåss mot en av figurene du ennå ikke har låst opp. Vinner du den kampen er figuren din.
  • Tilfeldige opplåsninger gjennom å spille spillet: En annen måte er å bare spille spillet som normalt. Ved gitte intervaller vil spillet belønne deg med kjangsen til å sikre deg en ny figur. Dette fungerer også i flerspiller delen til spillet.

Den raskeste måten å låse opp figurene er å spille flerspiller modusen, fordi intervallene spillet velger å belønne deg på ser ut til å være omtrent ti minutter, og det finnes metoder for å tukle litt med dette systemet til din fordel. Her er forklarer vi trinnvis hvordan du går frem for å få dette til

  • Spill til  du blir utfordret av en ny figur, og vinn kampen mot den.
  • Når “Character Joins The Battle”-skjermen dukker opp, trykk på Home knappen på Switch kontrolleren og lukk spillet.
  • Start Super Smash Bros. Ultimate på nytt, gå inn på Smash mode og sett reglene til kampen til 1 Stock (en knockout for å vinne)
  • Bruk litt tid på kampen slik at systemet lar seg lure. Ca 30 sekunder bør holde.
  • Kast deg selv utfor banen, trykk deg forbi resultatet av kampen for å bli utfordret av en ny figur. Gjenta prosessen etter du har beseiret figuren.

Denne prosessen kan du gjenta så mange ganger du vil, så sant Nintendo ikke patcher den ut. Det som ellers ville tatt ti-tolv timers arbeid kan nå bli unnagjort på noen få timer. Hvis du føler dette blir en litt for enkel måte å gjøre det på, kan du i stedet bruke dette flytskjemaet vi fant på nettet sammen med spillets Classic Mode for å låse opp de du ønsker deg:

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.