Her er neste Borderlands-DLC
0

Her er neste Borderlands-DLC

des 14 Spill.no  

Gearbox har annonsert tilleggspakken Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game, melder Polygon.

Produktive

Ingen skal beskylde Gearbox for å ligge på latsiden vedrørende Borderlands 2. Bare siden lanseringen i september har det kommer tre utvidelser til spillet, hvorav to har budt på splitter nye kampanjedeler. Og det er ikke som om det skortet på innhold i grunnspillet, heller.

En oppdatering som nylig ble sluppet til spillet, avslørte et nytt sett med trophies i Playstation 3-utgaven, noe som selvsagt ikke tok mer enn et par nanosekunder før noen skrev om på Gearbox’ offisielle forum. Og katta havnet for alvor ut av sekken da utvikleren selv gikk ut og bekreftet den neste tilleggspakken.

Sir Hammerlock

Lite informasjon foreløpig

Den kommende tilleggspakken byr, skal vi tro trophy-listen, på jakt, formodentlig digre beist, spredt ut i et nytt område av Bordelands 2-verdenen. Denne gangen er det erkebritiske Sir Hammerlock som er i sentrum av begivenhetene. Ifølge en representant fra Gearbox nettstedet Polygon var i kontakt med, blir dette mer å høre om Sir Hammerlock’s Big Game Hunt i fremtiden.

– Det er fremdeles to ekstra kampanjer planlagt for lansering som en del av Borderlands 2 Season Pass, og vi ser virkelig frem til å komme med nyheter om vår tredje tilleggspakke og annet nedlastbart innhold snart, forteller den ordknappe Gearbox-talspersonen.

Borderlands 2 er utviklet av Gearbox Software og utgitt av 2K Games for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Les anmeldelse her. Spillets tredje kampanjeutvidelse, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.