CliffyB brygger på comeback
0

CliffyB brygger på comeback

des 13 Spill.no  

Den ikoniske spillutvikleren Cliff «CliffyB» Bleszinski var nylig ute i et intervju hos G4TV og røpet at han brygger på et nytt spillprosjekt.

Kort ferie

Det er ikke mer enn et par måneder siden den energiske utvikleren tok hatten og forlot Epic, og annonserte en pause fra spillbransjen, etter å ha tilbrakt 20 av sine 37 år der. Ifølge Bleszinski selv, tok det ikke lang tid før han begynte å bli lei av å reise verden rundt på ferie, og da begynte forslagene å ramle inn.

– Et av de beste minnene har jeg fra Paris…En mystisk pakke dukket opp på hotellet, og det er en mobiltelefon fra Ubisoft med bare ett nummer lagt inn…Jeg ringte nummeret, og de ville møtes. Det var et skikkelig hemmelig oppdrag-øyeblikk, forteller Bleszinski, som ikke vil røpe hva de mange møtene han har hatt den siste måneden har handlet om.

Se intervju

Hemmelig prosjekt

– Den første Transformers-figuren min var Bluestreak – som senere ble endret til Silverstreak eller noe sånt – som også er kodenavnet for en ny merkevare jeg sakte brygger på, røper han i intervjuet.

Som han har sagt flere ganger før, er han lei av å bli forbundet utelukkende med Gears of War-serien og «et j**la motorsagvåpen«, og håper på å kunne fortsette å bidra til ettermælet sitt også i fremtiden.

– Folk glemmer Jazz Jackrabbit, Unreal Tournament som jeg jobbet på, ting som Bulletstorm, litt på Shadow Complex og sånne greier. Jeg har lyst til å jobbe på noe nytt og friskt fremover, og på en måte redefinere ettermælet mitt, forteller han i intervjuet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.