Her er nye Playstation Plus
0

Her er nye Playstation Plus

mar 29 Stian Koxvig  

Lanseres i juni.

Det har vært mye rykter om at Sony har planlagt å slå sammen Playstation Plus med streamingtjenesten sin Playstation Now og nå er nyheten offisiell og du kan velge mellom tre forskjellige abonnement.

Playstation Plus Essential
Denne er den billigste og gir deg akkurat det samme som standard PS Plus i dag gjør. Samme pris og et par spill i måneden som du kan laste ned.

Playstation Plus Extra
Her får man tilgang på en katalog på 400 forskjellige PS4 og PS5 titler. som kan lastes ned og spilles. Sony skriver at det vil være flere blockbuster hits fra Playstation Studios og third party utviklere.

  • Europe
    • €13.99 monthly / €39.99 quarterly / €99.99 yearly

Playstation Plus Premium
Her får du tilgang på alt fra de to første gradene pluss 340 ekstra spill som vil inkludere
– PS3 titler tilgjengelig via Cloud Streaming
– En katalog med klassikere fra PS1 PS2 og PSP som kan både strømmes og lastes ned.
– Time limited game trials. Beskrives også som inkludert i Premium abonnementet slik at man kan prøve ut spill før man kjøper de.

  • Europe
    • €16.99 monthly / €49.99 quarterly / €119.99 yearly

Sony skriver videre at blant lanseringstitlene som vil være tilgjengelig vil man finne Death Stranding, God of War, Mortal Kombat 11, Spiderman Miles Morales og Returnal, men det vil komme mye mer informasjon i fremtiden.

Noen offisiell lanseringsdato er ikke klar men de skriver at de starter i Asia i juni og vil dekke andre markeder PS Plus er tilgjengelig fortløpende så det blir nok raskt for oss her i Norge også.

Via

About Stian Koxvig

Nyhetsredaktør med forkjærlighet for spill og film. Lidenskapelig opptatt av japansk spill og kultur