0

Her er traileren og alt vi vet om Assassins Creed Valhalla

apr 30 Alexander Lund  

Som tidligere skrevet her, letter nå Ubisoft litt på sløret for det nyeste kapittelet i Asssassins Creed serien. Denne gang skal vi til Vikingtiden og de nordiske traktene, 

Kjenkte skikkelser og hendelser vil det nok være flust av også. Blant annet Alfred den Store vil ha en sentral rolle i historien.

Valhalla vil nok bli ganske så gigantisk skal vi tro ryktene. I tillegg til  Ubisoft Montreal som hovedutvikler var det hele 14 andre studioer som også var involvert i å lage Valhalla. 

På den offisielle nettsiden til Ubisoft skriver de:

– Assassin’s Creed Valhalla kaster spilleren som en kasteøks inn England anno det niende århundre, en epoke hvor kongerikene kriget seg i mellom og vikingene kom for å erobre. Som Eivor, en arg viking raider, vil du lede klanen din til å byggeseg et nytt hjem midt i mellom Englands oppstykkede herredømmer. Med lansering høsten 2020 på PS5 og Xbox Series X, men også PS4, Xbox One, PC og Google Stadia, Assassins Creed Valhalla vil la deg plyndre, erobre og sloss for heder i et mystisk og brutalt nytt land.

Eivor spillbar som både mann eller dame, og ja: Hen er fra Norge.

– Eivor er lederen av en klan med nordboere som kommer fra andre siden av den iskalde nordsjøen, i det de flykter de endeløse krigene og dalende ressursene i Norge. Hvis de ønsker å overleve må de bygge seg et nytt hjem i de fiendtlige områdene i England, og der må du forsørge deg selv og ditt folk ved å bygge, tilpasse og oppgradere bosettelsen med nye bygninger som brakker, smier og tattoveringsjapper, samtidig som man rekrutterer nye medlemmer til din stadig voksende klan.

[UN][News] Assassin’s Creed Valhalla – The History Behind the Viking Legend - England 960x540

– I Assassins Creed Valhalla vil nesten hver eneste av dine handlinger ha varige ringvirkninger på verdenen. Vold vil ikke være det eneste man kan ty til for å få det man vil ha; en sølvtunge kan være like effektivt som et sverd av stål når det kommer til å finne et hjem for ditt folk. Ved å forstyrre maktbalansen i England og utvide din påvirkning gjennom diplomati vil sannsynligvis gi deg flere venner enn rå makt noen gang kunne. Hver politiske allianse du bygger opp, kamp strategi du benytter deg av og dialog valg du vil påvirke reisen din.

– Man ville ikke vær en plyndrende viking uten tokt, og Assassins Creed Valhalla lar deg lede overraskelsesangrep ved bruk av langskip for å angripe og plyndre fiendtlig territorier for ressursene du trenger, eller starte storslåtte angrep mot slottene til Sakserne. Tokt vil være en mer action-pakket og brutal affære enn noe Assassins Creed serien har gjort før, takket være det brutale nye kampsystemet som lar deg knuse, avlemme og kappe hodene av fiendene dine. Eivor kan holde to økser samtidig, bruke sverd, til og med skjold mot den største bredden av fiendetyper Assassins Creed noen gang har bydd på. Og hvis du har lyst til å gjøre ting litt annerledes for en gangs skyld, kan Eivor snikmyrde målene sine med sin skulte kniv.

Spillet vil være tilgjengelig i løpet av seneste del av 2020.

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill