Straight Outta Skyrim
0

Straight Outta Skyrim

mai 06 Carl Fredrik  

The Elder Scrolls Online: Greymoor

The Elder Scrolls Online eller ESO er snart ute med sin siste tilleggspakke, Greymoor. Her blir vi tatt med tilbake til Skyrim hvor vi fleste gamere har tilbringt tid før, men det hele foregår ca 1000 år før det vi kjenner fra det episke femte kapittelet i serien. Greymoor tilleggspakken  som dessverre kun består av vestre delen av Skyrim er den likevel en av de største nye områdene som er lagt til i spillet og vi kan forvente å se en del kjente landemerker som Whiterun og Solitude.

Greymoor er et kapittel av «The Heart of Skyrim» som er en hendelse som varer gjennom hele dette året. Allerede i år har vi fått Harrowstorm tilleggspakken og det vil komme to til senere dette året etter Greymoor.

Foruten et nytt område som vi kan utforske så er det også en rekke med andre oppdateringer i spillet.
For de som liker å spille som Vampyr er denne oppdateringen gode nyheter. I dag er det å være en vampyr i noe som i utgangspunktet kun gir deg ulike passive fordeler, men nå blir denne delen overhalt med nye skills, animasjoner og en helt ny ultimate.

Kanskje den største nyheten er to nye skill lines som heter Antiquity. Kort forklart så skal vi ut på skattejakt ved å finne en rekke ulike gjenstander som er skjult rundt i hele Tamriel.

Her kan man finne alt i fra nye samlegjenstander som du kan pynte huset ditt med, nye emotes og mounts for å nevne noe. Det som gjør dette spennende er at gjenstandene du leter etter er gjemt på unike steder for hver enkelt spiller, så her kan du ikke bare Google deg til hvor skatten er.

Ellers så får vi en ny Trial for 12 personer kalt Kyne`s Aegis, nye World events som kalles Harrowstorms som igjen ikke er helt ulikt Dolmens som er i spillet fra før av.

Greymoor slippes først på PC 26 mai og kommer på konsoll 9 juni.

About Carl Fredrik

En 40 år gammel gamer fra Trondheim som har spilt siden han var 5 år gammel. Fps, Rpg's og tredjepersons spill som spilles mest. Husker fortsatt da man kunne kjøpe ett spill som var komplett og uten mikrotransaksjoner.