Hevnen kommer i januar
0

Hevnen kommer i januar

des 30 Spill.no  

Med flere titals timer med spilletid og all den høye kritiker-rosen, er det ikke vanskelig å kalle Biowares «Dragon Age: Origins» for et av årets største spill. Hvis du enda ikke har fått nok av spillet, gir Bioware nå ut den fjerde nedlastbare pakken til spillet. «Return To Ostagar» ble annonsert i midten av november og nå kommer altså Bioware ut med både slippdato og trailer til pakken.

«Return To Ostagar» vil, som tittelen antyder, la spillerne dra tilbake til den skjebnesvangre borgen «Ostagar». Der vil spillerne, i tillegg til å få utført litt lenge fortjent hevn, utforske Duncan og kong Cailans skjebne. Din mesters tapte våpen og kongens egen rustning vil også finnes i pakken og spillerne vil selvfølelig ha mulighet til å ta disse i bruk. «Return To Ostagar» kommer til Xbox 360 og PC den 5. januar 2010 og vil koste 400ms (ca 30 kroner). Bioware lover en Playstation 3 versjon litt senere i januar. Under kan du se den nye traileren til pakken.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.