Lesernes 5 retrofavoritter
0

Lesernes 5 retrofavoritter

des 30 Spill.no  

Vi spurte om deres retrofavoritter og responsen har vært enorm. Nå har vi oppsummert alle meldingene vi fikk fra dere, både på mail og i kommentarfeltet. Her er deres favoritter, med deres egne utvalgte begrunnelser.

1: Super Mario 64

Min favoritt når man tenker på ein gammle klassikere er SuperMario 64 til Nintendo 64. Kvifor spør du mogleg meg. Eg svarer:

Supermario 64 er det første spillet som introduserte 3D-spill for meg. Selv var eg 6 år då eg fekk spillet og aldri før hadde eg prøvd noe liknande. Eg fekk konsollen og spillet samtidig på julaften i 2000. Det var ein spessiel dag for meg, kanskje fordi eg aldri viste kva Nintendo 64 var for noe. Ja, N64 var min første konsoll, og SM64 var også mitt første ekte konsollspill.

Den samme kvelden koblet faren min til konsollen til den eldgamle tv’en vår og eg fekk sjå himmelen i ein boks. Bare introskjermen var genial der man kan dra ok skubbe på fjeset til rørleggeren Mario. Spillet dro barndommen min fleire år fram. Ja, eg spillte det nesten for masse (Over 3 år). Selv om spillet tok fleire år å gjennomføre, så klarte eg det til slutt. Den dagen spørte eg meg selv: Kva skal eg gjere no? Og igjen svarte eg meg selv; Gjennomføre det igjen vel!

Tekst av fyrstikke

2. The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Lett spørsmål, The Legend Of Zelda Ocarina Of Time selvfølgelig! Spillet revolusjonerte alt! Det er ingenting galt med spillet, eg syns til og med Water tempelet er ein fryd og spille, som mange er uenig med meg i! Barndommen er ikkje komplett uten!

Tekst av Grotlo94

3. Pokemon (diverse titler)

Min første og beste spillopplevelse er uten tvil når jeg fikk gameboy color, det var den første spillmaskinen min og det var stort! Det beste spillet jeg noen gang fikk til den var Pokeman Silver, den første pokeman serien med Lugia på forsiden av spillet. Jeg spilte i flere timer om dagen og ble helt avhengig, spilte dette spillet med noen pauser inn i mellom, men spilte ganske jevnt i flere år. Hadde alltid en kamerat og spille med og vi samarbeidet godt, fant ut masse nytt og fant nettsider med info. Kan ikke huske hvor mange ganger jeg runda det spillet her, men det er mer enn jeg kan telle på 2 kanskje 4 hender! Så dette er nok den eldste favoritten min blant spill.

Tekst av Ezio

4. Diablo 2

Om jeg skal nevne et spill som liksom bestandig har vært mitt hjerte nært, må det absolutt være diablo II. Det var rett å slett genialt, husker jeg å fetteren min pleide å spille det døynet rundt, ble aldri lei liksom. Så fort vi kunne alt å hadde oppnådd alt med en character, var det bare å starte en ny, denne gangen like underholdende som den forrige. Hender jeg spiller det innimellom den dag i dag, fordi det bare er så vanvittig unikt. De som ikke har prøvd dette spillet, ikke nøl, prøv det i dag : D

Tekst av Marrazzor

5. Final Fantasy VII

Ingen tvil her, Final Fantasy VII, jeg fikk først spillet til ps1 når jeg var liten, men jeg fikk ikke lov til å spille det da, bare mine brødre. men det var det kuleste jeg visste om og jeg praktisk talt ba mine brødre om å spille mer så jeg kunne få oppleve mer av den enorme rusen. for et par år siden fikk jeg det installert selv på emulator og det var helt sykt å se spillet igjen, jeg hadde det på bærbar PCen min og spilte mye på skolen, så et 2 måneder av skolegangen min gikk rett til hellvette. det er den absolutte beste spillopplevelsen jeg har hatt, og jeg har spilt WoW i 3 år. så jeg kan endel om RP spill.

Tekst av promanz

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.