Hjelp Spill.no å bli bedre
0

Hjelp Spill.no å bli bedre

Sommeren nærmer seg slutten og folk vender langsomt og noe motvillig tilbake til arbeidet. Så også her i Spill.no, hvor kun én person har utestående ferie: Vår kjære programmerer Phillip Johnsen. 

Førstkommende mandag drar nemlig vår kjære «Flipp» på romantisk ferietur til Thailand med kjæresten Karoline Braadland (som skriver for vår søsterpublikasjon PlanB.no). Før han dro var han imidlertid veldig nysgjerrig på hva som ventet ham av arbeidsoppgaver når han kom tilbake. 

Bestem Phillips arbeidsdag

Etter en nøye betenkning og iherdig gjennomlesing av «Diskusjon og tilbakemelding rundt Spill.no»-tråden i forumet, så har vi bestemt oss for å la dere – våre kjære lesere – bestemme hva Phillip skal jobbe med når han kommer tilbake.

Derfor:
– Savner dere muligheten til å lage bildegallerier på profilen deres?
– Ønsker dere å kunne skrive spillnyheter – og ikke bare brukeranmeldelser?
– Ønsker dere en forbedret brukerprofil?
– Nye funksjoner i forumet? 

… eller noe helt annet?

Hvordan delta

Skriv ditt forslag i kommentarfeltet nedenfor. Forsøk å være så tydelig og konkret som mulig. Vi i administrasjonen hos Spill.no velger ut de beste forslagene og fører opp på Phillips milelange «todo»-liste, slik at han slipper å kjede seg når han kommer tilbake etter 2 uker på kvitthvite, Thailandske strender.

Spill.no vil premiere gode, konstruktive og gjennomtenkte forslag, men forbeholder seg samtidig retten til å benytte seg av samtlige forslag uten nødvendigvis å måtte premiere de individuelle forslagene.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.