Møt skaperne bak «R.U.S.E.»
0

Møt skaperne bak «R.U.S.E.»

aug 11 Spill.no  

Paris (Spill.no). Blant smale gater og sjarmerende caféer i bydelen Montreuil, finner vi Ubisoft Paris. Spillstudioet som har stått for storspill som «Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter»,«Red Steel 2» og nå det kommende strategispillet «R.U.S.E.». Som i samarbeid utvikles av Eugean Systems. Skaperne bak Atari-suksessen «Act of War» fra 2005.

 

– Jeg elsker strategispill som «Act of War», men det som var litt synd var at folk syntes det virket for komplisert. Nå ville jeg lage et spill der fokuset ikke lenger lå i hvor raske spilleren var, men hvor snedig, sier regissør Alexis Le Dressay fra Eugean Systems i møte med Spill.no.

Vi sitter i et romslig og lyst lokale der muligheten til å teste det kommende strategispill byr seg på de forskjellige plattformer. Etter så smått ha fått en presentasjon, sitter vi med en hel del spørmål. Som hvorfor de i likhet med mange andre velger å legge handlingen rundt andre verdenskrig. Produsent Matthieu Girard fra Ubisoft tenker seg litt om før han svarer:

 

– Spillet er satt i andre verdenskrig av mange grunner. Først og fremst fordi det byr på noe gjenkjennelig som gjør at folk lett kan komme inn i det. Vi har også latt oss inspirere av historiske kamper og bedragerier i utviklingene av de forskjellige måte du strategisk vil bedra fienden på. Så det er ikke science fiction, men basert på virkelighet hendelser.

 

Se første del av intervjuet her:

Andre del av intervjuet publiseres lørdag 14. august og vil ta for seg de forskjellige kontrollsystemene. Samt skaperne positive og negative meninger rundt utviklingen av «R.U.S.E.».    

Se flere bilder fra spillet på neste side.

«R.U.S.E.» slippes 9. september på Xbox 360, PC og PlayStation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.