Annonsert med heftig trailer
0

Annonsert med heftig trailer

aug 11 Spill.no  

Helt siden 1995 har mange entusiaster sverget til Namcos «Ace Combat»-serie. Serien er kjennetegnet for å være en arkade-stilisert flysimulator med høyt fokus på action og spillbarhet. I tillegg til dette har serien også blitt ganske kjent for å ha omfattende handling som skaper både atmosfære og ekstra spillelyst. Serien har trofast kommet ut med utgivelser med jevne mellomrom siden debuteringen i 1995, men bortsett fra utgivelser på PSP og iPhone de siste to årene, begynner det å bli en liten stund siden vi har sett noe til «Ace Combat»-serien på hjemmekonsollene. Da passer det nok noen bra at Namco i går annonserte «Ace Combat: Assault Horizon».

 

På tross at serien som oftest blir assosiert med Sonys konsoller, ble det forrige spillet i serien kun gitt ut til Microsofts Xbox 360. «Ace Combat: Assault Horizon» blir derfor det første «Ace Combat»-spillet til Playstation 3, noe som sikkert vil glede en del. Sammen med annonseringen ble det også sluppet traileren, som kan ses under. Den er fylt med action av høyt kaliber og jeg må si at det hele så veldig imponerende ut, men hva synes dere?

 

Se flere bilder fra «Ace Combat: Assault Horizon» på neste side.

 

«Ace Combat: Assault Horizon» har antydet slippdato en gang i løpet av 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.