Hør andre episode av Spill.pod
0

Hør andre episode av Spill.pod

.

Etter en noe for lang sommerferie kan du nå endelig høre dine favorittnerder snakke om spill igjen! Vi er nå tilbake med episode 2 – «Beat the Beat: Uncovered» Selv om Torkil ikke er med oss denne gangen, har vi stedet huka tak i Jon som bidrar til et like godt selskap som sist. Du kan høre episoden på enten Soundcloud eller iTunes.

Denne gangen tar vi for oss spill som Just Cause 3, Monster Hunter Generations, We Happy Few og, selvfølgelig, Pokémon GO. Dersom du likte segmentene vi introduserte sist vil du heller ikke bli skuffet; «Fra VHS-hylla»«Synonyordbokshuffle»og «Kildekritikk» gjør alle et innslag også i denne episoden.

Vi fikk også inn mange gode lytterspørsmål denne gangen, og håper dere sender inn like mange flotte spørsmål neste gang! Disse kan dere bidra med enten som kommentarer på denne artikkelen, som melding på Facebooksida vår, eller på mail til hakon@spill.no

Neste episode kommer nok mye raskere enn hva dette innslaget gjorde, og vi håper dere ser fram til å høre fra oss jevnlig utover høsten!

*Martin har tapt et poeng i featuren «Fra VHS-hylla»*

Martin: Rigga spill kaller jeg dette her! Det her er en Facebookchat jeg ikke har vært med på!

 Håkon: Har du ikke lest manuset?

 Martin: Hva!? Er vi skripta!?

 Håkon: Hysj, ikke la lytterne om det her da!

 Martin: «Beat the Beat: Uncovered»

 Jon: Cue jingle!

«»

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.