Hvem skal spille hvem?
0

Hvem skal spille hvem?

sep 02 Spill.no  

Selv om Metal Gear Solid: Ground Zeroes fikk mest oppmerksomhet etter 25-årsjubileet til Metal Gear-serien, kan vi ikke helt slippe taket på at det flere år gamle filmprosjektet er gjenopplivet. Det kan i grunn bli helt rått. 

Men hvem skal spille hvem? Vi har noen teorier. 

Solid Snake

Hvis filmen foregår i tidsrommet mellom Metal Gear 1 og Metal Gear Solid 4, vil hovedpersonen være Solid Snake. Og siden David Hayter hverken ligner eller jobber som skuespiller (men la ham for guds skyld være med å skrive filmen), må noen andre ta jobben.

Big Boss/ Naked Snake 

Om filmen skal fokusere på denne delen av sagaen, er det andre karakteristikker som kreves. Genene er kanskje like, men der Solid lusker rundt i grå militærkomplekser med froskemannsdrakt, er det skitten jungel- og geriljakrigføring som gjelder for stamfaren hans.  Vi tenker: 

Revolver Ocelot

Torturisten og cowboyen Ocelot er en avgjørende figur, og heldigvis såpass karakteristisk at det ikke skulle være vanskelig å finne en troverdig gestalter. Vi setter pengene på disse:

Raiden

Helt til han ble en forpint cyborg-ninja var det ingen som likte feminine Raiden, og da er det bare passende at noen med et tilsvarende ambivalent rykte tar rollen. 

The Boss

Den sterke, smarte dama trenger en sterk personlighet som kan fremføre monologene hennes med bravur.

Vulcan Raven

Ingen nødvendighet, men en fascinerende figur som hadde gjort underverker i filmens skurkegalleri. Trenger en gigantisk, men allsidig og karismatisk skuespiller. Her sier vel svaret seg selv.

Hva mener dere? Skriv i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.