Hvor og når skal Sly?
0

Hvor og når skal Sly?

jan 03 Spill.no  

Det nyopprettede nettstedet doyouknowsly.com hinter om spillets foreløpig uannonserte lokasjoner og tidsepoker.

Kryptisk

Gjennom årene har vi fulgt vår vaskebjørnvenn til en rekke eksotiske reisemål i verden, men som tittelen tilsier er ikke det kommede Sly Cooper: Thieves in Time låst til geografi. Vi skal tydeligvis på tur i historiebøkene også, og en ny nettside ved navn doyouknowsly.com har lagt ut hint om hvor det bærer.

Etter hva vi klarer å tyde fra bildet, skal vi i hvert fall til Egypt, Frankrike, Persia og Japan, men det er fremdeles en rekke andre hint her vi ikke vet hvordan vi skal tolke. En ekstra hemmelighet dukker opp om du fører musepekeren over sigaren nederst til venstre (Cuba, kanskje? Eller er det bare El Jefes sigar?), og oppgir passordet IGPU79.

Hvilke tidsepoker og lokasjoner tror du vi skal besøke? Diskuter i kommentarfeltet!

Sly Cooper: Thieves in Time utvikles av Sanzaru Games og utgis av Sony Computer Entertainment for Playstation 3. Spillet lanseres i løpet av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.